Reiki healing

Healing session med Reiki energi

 

Genom min livsresa och mina stora beslut om förändringar i livet så slutade jag följa mitt ”mind” och istället så började jag lyssna till mitt hjärta. Vilket ledde mig till en inre resa samtidigt som jag fysiskt reste alltmer till bergen. Någonstans längs vägen hittade jag till Reiki. Jag hade aldrig hört talas om det tidigare men fann snabbt ett stort intresse och nyfikenhet. Genom sessioner från Aschima har jag fått hjälp att balansera min kropp och hjärta.

Reiki är en universell livsenergi som vi alla har tillgång till. För att kunna ge ut reiki som healing läser du kurser och initieras med symboler. Det finns ett antal olika symboler som alla verkar med olika krafter i energi.

Den Reiki healing som jag ger ut är framförallt självläkande, balanserande, mildrande mot stress och en påfyllnad av energiflöde. Jag önskar att du ska hitta en självkärlek där du känner tillit till dig själv och vågar följa ditt hjärta. Dina största drömmar.

Läs mer om Reiki här >>

Är du nyfiken på att veta mer eller vill du ta emot en session? Skicka ett mail och berätta vad du söker – hej@modigajohanna.se.

 

Engelberg 2018

 

 

Mountain light.