Reiki healing

Healing session med Reiki – ljus energi

 

Genom min livsresa och mina stora beslut om förändringar i livet så slutade jag följa mitt ”mind” och istället så började jag lyssna till mitt hjärta. Vilket ledde mig till en inre resa samtidigt som jag fysiskt alltmer reste till bergen. Någonstans längs vägen hittade jag till Reiki. Jag hade aldrig hört talas om det tidigare men fann snabbt ett stort intresse och nyfikenhet. Genom sessioner från Aschima har jag fått hjälp att balansera min kropp och hjärta.

Reiki är en universell livsenergi som vi alla har tillgång till. För att kunna ge ut reiki som healing läser du kurser och initieras med symboler. Det finns ett antal olika symboler som alla verkar med olika krafter i energi.

Den Reiki healing som jag vill ge är framförallt självläkande, balanserande, mildrande mot stress och påfyllande av energiflöde. Jag önskar att du ska hitta en självkärlek där du känner tillit till dig själv och vågar följa ditt hjärta. Dina största drömmar.

Läs mer om Reiki här >>

Är du nyfiken på att veta mer eller vill du ta emot en session? Jag är just nu under utbildning men ger sessioner som en del i min utbildning.

Skicka ett mail och berätta vad du söker – hej@modigajohanna.se.

Jag har valt att ge Reiki till dig som vill:

  • Minska stress
  • Öka återhämtning i muskler och vitalitet
  • Öka din närvaro med dig själv och naturen/bergen
  • Djupare sömn och avslappning
  • Fokusera din energi mot glädje och positiva intentioner i ditt liv.

Behandling – under utbildning 
Under 45-60 minuter i en avslappnad miljö får du healing för det du söker hjälp. Behandlingen kan få dig att känna känslor som bubblar inombords.

Drick gärna vatten eller/och te innan och efter sessionen.

Pris
40 CHF / 400 SEK


Distanshealing – under utbildning 

En distanshealing funkar så att vi har kontakt strax innan jag skickar healing till dig för att jag ska få veta vad du vill stärka just nu. Du vilar i en lugn miljö hemma, sittandes skönt eller liggandes. Drick gärna te och tänd ett ljus för att vila mer där du är!

Distanshealingen tar 20 minuter.

Pris
25 CHF / 250 SEK

 

Engelberg 2018

 

 

Mountain light.