Om modigajohanna

VEM ÄR MODIGAJOHANNA?

hej! Välkommen till min hemsida där jag delar med mig av resor, äventyr i bergen och mitt liv som kvinnlig entreprenör och skidåkare.

För några år sedan sa jag upp mig från mitt vardagliga liv som kommunikatör och reklamer med rutiner i jobb, träning, mat och sömn till en modigare version som numera inte bara drömmer drömmarna. Jag startade min första outdoorbyrå och började utbilda mig till guide och instruktör i bergen.

Jag driver idag outdoorbyrån Systrar i bergen som arrangerar kurser och resor runtom bergen. Systrar i bergen står för en vision om jämlikhet i bergen. En filosofi utifrån en feminin energi om ett systerskap som är till för alla.

Ser mig själv som en passionerad skidåkare som älskar träning och aktivitet utomhus. Har ett stort kommunikationshjärta med 10 års erfarenhet som projektledare och konsult från både reklambyrå och marknadsavdelning. Är utbildad skidinstruktör och klätterinstruktör. Tar emot guideförfrågningar och arrangerar kurser i bergen för dig som vill komma hem med nya upplevelser där kontakten med dig själv och naturen går före prestation.

Tror på att du kan välja frihet och lycka i livet.

 

Narvik 2015
Midnattssol i Narvik maj 2015

 

Foto: Axel Adolfsson

2 svar på ”Om modigajohanna”

  1. Jag önskar Er mycket framgång och hoppas Ni kan bli ännu fler kvinnliga äventyrare.
    Tror också på feminin kommunikation och ledarskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *