Föreläsning

FÖRELÄSNING OM ENTREPRENÖRSKAP, INSPIRATION OCH DRÖMMAR ELLER OM EN MARKNADSFÖRARE MED STORT KOMMUNIKATIONSHJÄRTA

 

 

Vad krävs för att du ska förverkliga dina drömmar?

Låt dig inspireras till att våga ta nya kliv mot dina största drömmar. Boka en föreläsning fylld av inspiration, mod och drivkraft!

Johanna Nygård har över 10 års erfarenhet som kommunikatör och strateg från en branch inom reklam och marknadsföring. Hon valde att säga upp sig från jobbet för att byta riktning i livet. Eller som hon själv beskriver det, för att komma hem till bergen.

Hör Johanna berätta om bakgrunden till varför outdoorbyrån Systrar i bergen finns idag och vilka drivkrafter som ligger bakom.  Hur hon har lyckats förverkliga sin passion med ett arbete som guide inom skidåkning och outdoor och samtidigt med det hon kan bäst – kommunikation. Som kvinnlig entreprenör inom outdoor-branchen vill hon inspirera fler till att våga drömma stort och våga sig ut i bergen.

TEMA FÖRELÄSNINGAR

  • Föreläser på svenska och engelska
  • Inspiration och mod att våga
  • Marknadsföring och kommunikation kopplat till varumärke
  • Entreprenörskap

 

Föreläsning Davos september 2019. Foto: Maja Tekla

 

Föreläsning IKSU snömässa december 2017.
Föreläsnings IKSU 2017
Happy to share my Inspirational Talk in Engelberg! #vågadrömmastort

Short film from one Talk in Davos, Switzerland >>

Tid: 45-75 minuter

Maila förfrågan till: hej@modigajohanna.se

 

RECENSIONER

Johanna är en grymt duktig entreprenör som verkligen inspirerar med sitt driv och sin passion för Systrar i bergen. Jag hade turen att få boka henne och höra hennes föreläsning om hur hon vågade lämna tryggheten med stabil karriär inom reklam, till att kasta sig ut och våga följa sin dröm. Så mycket pepp och energi! TACK <3

Åse Thelander
PR-specialist, Punkt PR Umeå 2016.

 

”Johanna gästföreläste för vår företagsinkubator och med fler som var inbjudna för att lyssna till hennes företagsresa och arbete med marknadsföring och kommunikation som entreprenör. 

Johanna har fantastisk förmåga att möta publiken och förklara utifrån deras nivå, oavsett om de är helt nya eller mer erfarna företagare/marknadsförare. Jag kan verkligen rekommendera att anlita Johanna som föreläsare.”
Oskar Riby,
Business Coach, eXpression Umeå 2019.