Föreläsning

BOKA FÖRELÄSNING – VÅGA DRÖMMA STORT

 

 

 

Vad krävs för att du ska förverkliga dina drömmar?

Låt dig inspireras till att våga ta nya kliv mot dina största drömmar. Boka en föreläsning fylld av inspiration, mod och drivkraft!

Johanna Nygård (34 år) med över 10 års erfarenhet som kommunikatör och strateg från reklam och marknadsföring valde att säga upp sig från jobbet för att byta riktning i livet. Eller, som hon själv beskriver, komma tillbaka till det som var störst när hon var barn, vinter och friluftsliv.

Hör Johanna berätta om bakgrunden till varför outdoorbyrån Systrar i bergen finns idag och vilka drivkrafter som ligger bakom.  Hur hon har lyckats förverkliga sin passion med ett arbete som guide inom skidåkning och outdoor och samtidigt med det hon kan bäst – kommunikation. Som kvinnlig entreprenör inom outdoor-branchen vill hon inspirera fler till att våga drömma stort och våga sig ut i bergen.

 

Repellering i Engelberg februari 2018. Foto: Axel Adolfsson

 

Tid: 75-90 minuter

Maila förfrågan till: hej@modigajohanna.se

 

OM SYSTRAR I BERGEN AB
Systrar i bergen AB är en outdoorbyrå som grundades mars 2015 i Italienska alperna. Johanna Nygård, grundare och guide i outdoorbyrån, sökte länge efter resor och aktiviteter i bergen och naturen där hon kunde möta likasinnade utifrån upplevelse framför prestation. Med en bakgrund som kommunikatör inom marknadsföring och reklam ville hon bjuda in fler att upptäcka bergen utifrån en femininet, där budskap och värden utifrån en kvinnlig kommunikation alltid får stå i centrum.

Monte Rosa, bergen där Systrar i bergen skapades, är italienska och betyder ”De rosa bergen”. Rosa är så även en symbolik som står för omsorg, medkänsla och kärlek. Vilket kan översättas till kvinnliga budskap i kommunikation.

Genom vår filosofi om ett systerskap i bergen vill vi lyfta dessa mjuka värden tillsammans med vår kunskap och passion för att visa nya äventyr och upplevelser i berg och natur.

Systrar i bergen består av ett team av guider och instruktörer. Med oss kan du upptäcka bergen oberoende av din nivå eller tidigare erfarenhet. Tillsammans har vi kul!