Föreläsning

BOKA FÖRELÄSNING – VÅGA DRÖMMA STORT

 

 

 

Vad krävs för att förverkliga dina drömmar? Hämta inspiration till din vardag eller i ditt företag. Boka en föreläsning fylld med inspiration, mod och drivkraft med glädje som smittar. Johanna Nygård, 33 år, idag bosatt i Åre efter 9 år i Stockholm. Hon som lämnade sitt fasta jobb efter 8 år inom reklambranschen för att satsa på sin allra största dröm. Att förverkliga sin dröm om ett systerskap i bergen som är till för alla!

Hör Johanna berätta om bakgrunden till varför outdoorbyrån Systrar i bergen finns idag och vilka drivkrafter som ligger bakom.  Hur hon har lyckats förverkliga sin passion om att arbete som guide inom skidåkning och outdoor och samtidigt med det hon kan bäst – kommunikation. Som kvinnlig entreprenör inom outdoor-branchen vill hon inspirera fler till att våga drömma stort och våga sig ut i bergen.

 

Repellering i Engelberg februari 2018. Foto: Axel Adolfsson

 

Systrar i bergen är en outdoorbyrå som erbjuder resor, träningsgrupper outdoor i städer och mötesplatser som Systerträffar. Vi verkar ur ett systerskap med fokus på upplevelse framför prestation. 

 

Tid för öppna frågor.

 

Tid: 75-90 minuter

Maila förfrågan till: hej@modigajohanna.se