Föreläsning

BOKA FÖRELÄSNING – VÅGA DRÖMMA STORT

 

 

 

Vad krävs för att förverkliga dina drömmar? Hämta inspiration till din vardag eller i ditt företag. Boka en föreläsning fylld med inspiration, mod och drivkraft med glädje som smittar.

Johanna Nygård, 33 år, med gedigen bakgrund som kommunikatör och projektledare inom reklam och marknadsföring. Som till sist lämnade sitt fasta jobb efter 9 år inom reklambranschen för att satsa på sin allra största dröm. Att förverkliga en dröm om ett systerskap i bergen som är till för alla!

Hör Johanna berätta om bakgrunden till varför outdoorbyrån Systrar i bergen finns idag och vilka drivkrafter som ligger bakom.  Hur hon har lyckats förverkliga sin passion med ett arbete som guide inom skidåkning och outdoor och samtidigt med det hon kan bäst – kommunikation. Som kvinnlig entreprenör inom outdoor-branchen vill hon inspirera fler till att våga drömma stort och våga sig ut i bergen.

 

Repellering i Engelberg februari 2018. Foto: Axel Adolfsson

 

*Systrar i bergen är en outdoorbyrå som erbjuder resor, träningsgrupper outdoor i städer och mötesplatser som Systerträffar.

 

Tid för öppna frågor.

 

Tid: 75-90 minuter

Maila förfrågan till: hej@modigajohanna.se