Föreläsning

BOKA FÖRELÄSNING 2020

 

Vad krävs för att förverkliga dina drömmar? Lyssna till en inspirerande föreläsning om en resa med mod att Våga drömma stort.

Johanna Nygård sa upp sig, sålde sin lägenhet i Stockholm och satsade allt på sina drömmar! Idag driver hon outdoorbyrån Systrar i bergen som lever efter en filosofi i bergen där gemenskap och att få människor att våga alltid kommer före prestation. Outdoorbyrån arrangerar event, kurser och resor i bergen inom skidåkning, vandring och klättring. De flesta arrangemang lyfter fram kvinnor, men även män är välkomna på kurser.

Hör Johanna berätta om hur hon från en erfaren kommunikatör inom reklambranschen startade Systrar i bergen och vilka drivkrafter som ligger bakom. Hon delar också en inblick i hur det kan vara som kvinnlig entreprenör i en branch med många manliga förebilder och några av de motgångar hon tagit sig igenom under sin resa som entreprenör och äventyrare. Hur tacklar vi motgångar för att våga fortsätta följa våra innersta drömmar och inspiration?

TEMA FÖRELÄSNINGAR

  • Föreläser på svenska och engelska
  • Inspiration och mod att våga
  • Marknadsföring och kommunikation kopplat till varumärke
  • Entreprenörskap

 

Föreläsning Davos september 2019. Foto: Maja Tekla

 

Föreläsning IKSU snömässa december 2017.
Föreläsnings IKSU 2017
Happy to share my Inspirational Talk in Engelberg! #vågadrömmastort

 

Short film from one Talk in Davos, Switzerland >>

 

Tid: 45-75 minuter

Maila förfrågan: hej@modigajohanna.se

 

SAGT OM JOHANNA

Johanna är en grymt duktig entreprenör som verkligen inspirerar med sitt driv och sin passion för Systrar i bergen. Jag hade turen att få boka henne och höra hennes föreläsning om hur hon vågade lämna tryggheten med stabil karriär inom reklam, till att kasta sig ut och våga följa sin dröm. Så mycket pepp och energi! TACK <3

Åse Thelander
PR-specialist, Punkt PR Umeå 2016.

 

”Johanna gästföreläste för vår företagsinkubator och med fler som var inbjudna för att lyssna till hennes företagsresa och arbete med marknadsföring och kommunikation som entreprenör. 

Johanna har fantastisk förmåga att möta publiken och förklara utifrån deras nivå, oavsett om de är helt nya eller mer erfarna företagare/marknadsförare. Jag kan verkligen rekommendera att anlita Johanna som föreläsare.”
Oskar Riby,
Business Coach, eXpression Umeå 2019.