Klättra med mig i vår och sommar

I vår och sommar är mitt stora fokus att ge klättring ännu mer tid. Egen träning  och mer jobb på klippan och i bergen för att dela det jag gillar allra mest tillsammans med er som vill upptäcka!

 

På väg från en fin klippa i Meiringen.

Särskilt det senaste året så har jag försökt att bibehålla en kontinuitet i min klättring, så även under vintersäsongen när skidåkning primärt fått mest utrymme. Detta ihop med att jag också har arbetat med klättring kontinuerligt under det senaste året – utomhus och inomhus – har verkligen gjort skillnad på min nivå och självförtroende. Superkul!

Ett av mina mål med klättringen är att fortsätta min utbildning som instruktör för att kunna dela många fler äventyr i bergen och på klipporna än vad jag redan gör idag. Det betyder att jag kommer att fortsätta klättra mycket sport/ledklättring, men ännu mer traditionell klättring med kilar och kammar och framförallt längre turer, s.k. multi-pitch.

Är du intresserad av klättring, kanske nybörjare eller önskar bli boostad? Oavsett nivå så kan du boka en kurs eller skräddarsytt upplägg med mig som din instruktör och coach.

Läs mer här >> 

Jag hoppas vi ses på klippan i sommar!

Bergskram,
Johanna

 

Bouldering, Åre.
Klätterresa Mallorca 2019
Coach topprepsklättring, Stockholm 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *