Vandringsguide i höstfärgade alperna

VANDRINGSGUIDE I ENGELBERG

 

I Engelberg hittar ni en skidskola och guidebyrå som heter Prime. Hos Prime kommer jag att jobba deltid som skidinstruktör i vinter tillsammans med mina andra uppdrag och projekt för Systrar i bergen och @modigajohanna. Redan nu under hösten har jag tagit uppdrag som vandringsguide och idag var en ny sådan dag.

Wow! Det här är livets liv. Att få spendera tid i bergen tillsammans med andra människor som vill upptäcka, utmana eller bara uppleva. Tillsammans gjorde vi en jättefin hike på Fürenalp. Troligen ett av mina favoritområden i Engelberg just nu. Det blev en heldag med lång vandring, flera 100 höjdmeter (nästan 1400 höjdmeter totalt) och över 12 km vandring. Gruppen var så duktiga!

Tack för att jag fick dela den här dagen tillsammans med er.

I oktober har jag tagit fram 4 vandringsevent. Varje lördag går jag en vandring i Engelberg som ni kan följa med på! Och helgen 18-21 oktober har Systrar i bergen en arrangerad Hike + yoga-resa till Engelberg med några platser kvar. Boka här>>

 

Vandring Fürenalp

 

En del av företagsgruppen. Kramgoa typer!

 

En dag med alla typer av väder.

 

Goda efterrätter är alltid en favorit!

 

Är SÅ glad att jag valde att åka ned och flytta till Engelberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *