Filmprojekt Bergtagen

FILMPROJEKT BERGTAGEN

 

Äntligen får jag dela med mig till fler av er! Filmprojektet Bergtagen har följt med på föreläsningar och kommer så fortsätta att göra. Till er som inte kan delta på en föreläsning men som vill ta del av min inspiration i bergen kan nu se filmen Bergtagen.

Bergtagen inspelad i Engelberg februari 2018. Foto: Three Piece Media Production

 

Det här är ett av det absolut mest utmanande och roligaste filmproduktioner som jag har arbetat med. Att som projektledare produktionsleda filmproduktioner var bland det bästa jag visste under mina jobb på reklambyrå, men att stå framför kameran februari 2018 var en helt annan typ av upplevelse.

Min förhoppning är att kunna inspirera DIG till att våga göra det du drömmer om. Filmen är också en kärleksförklaring till den miljö jag allra helst vistas i – bergen.

Med stolthet vill jag rikta ett stort tack till Fjällräven och K2 skis som samarbetspartners i vårt projekt! En extra varm bergskram till Victor och Axel från produktionsbolaget Three Piece Media Production som producerat filmen.

Se filmen HÄR och välj kvalitet HD >>  ❤️ 

Lämna gärna en kommentar.

 

Bergskramar och modiga hälsningar från,
Johanna

 

Fjällräven

 

K2 skis

4 svar på ”Filmprojekt Bergtagen”

 1. Grymt Johanna!

  Inspirerande och glädjande att ta del av din resa!

  Framförallt inspirerar du mig genom din hängivenhet och ditt engagemang. Kan bara ana mängden arbete bakom detta.

  Kul att du fått med dig Fjällräven, de ligger bra i tiden och med influensers som dig gör man en smart investering!
  De var med och finansierade vårt arrangemang En riktig femmil förra månaden.

  Hoppas du återhämtat dig från olyckan i sylarna och att du utvecklas och drar nytta av erfarenheter som dessa.

  Var rädd om dig!

  1. Anton, tack snälla för att du tar dig tid och skriver allt detta.

   Ser fram emot att ses igen i bergen och du ska veta att din hälsning lyfter mig. Mycket!

   Stor bergskram,
   Johanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *