På språng igen

NYA PROJEKT OCH ÄN MER OUTDOOR

 

Det finns en sak jag faktiskt oroat mig för inför den dagen när jag skulle börja kunna gå snabbare igen. Öka takten i mina gångsteg. Låta gångtempot övergå i små springsteg. Nej, jag pratar inte om min träning. Jag pratar om min energi att driva projekt framåt. Att lyfta outdoorbyrån Systrar i bergen! Min vilja och stora drivkraft att göra skillnad tillsammans med er.

Jag älskar mitt jobb. Allra mest när jag ger mig själv utrymme för reflektion och återhämtning. Ännu mer när jag behåller min glädje trots stormar. Glädjen att våga fortsätta ett osannolikt äventyr.

Senaste dagarna har varit intensiva. Minst sagt. Men också så otroligt roliga! Förutom privata stora projekt så har Systrar i bergen flera nya spännande projekt på gång. Ikväll lanserade vi en ny träningsgrupp outdoor i Stockholm. Med bravur! Är så otroligt stolt över att få jobba tillsammans med så många fantastiska personer. Nu springer vi igång fler träningsgrupper. Men först, en påminnelse om en kort kort paus för nya djupa andetag.

Systrar i bergens guider värmer upp tillsammans inför höstens första träningsgrupp. Foto: Sofia Bäckström

 

Delar av höstens första träningsgrupp outdoor i Stockholm. Härligt glad och motiverad träningsgrupp! Foto: Sofia Bäckström

 

PS. Jag konditionstränade (!) för första gången i 30 minuter igår, sen olyckan i maj. Det ståendes på en cross trainer utan nämnvärd smärta i mitt högra knä. Det hade jag inte kunnat fira bättre än med en middag tillsammans med min underbara vän Charlotta på Urban Deli. Tack för att du hälsade på i Stockholm ända från Falun.

 

Den här känslan har jag längtat vansinnigt mycket efter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *