Att missa sitt eget bröllop

ATT MISSA SITT EGET BRÖLLOP ❤️ ?

Igår på en mysig fika hemma i Åre så träffade jag fantastiska Sara Rönne. Jag fick berätta om känslan av att missa två skidresor till Riksgränsen som betyder väldigt mycket för mig. När jag förklarat Varför jag känner som jag gör så försökte vi sätta ord på den känslan.

Sara sa bland annat ”ungefär som att missa sitt bröllop..”. Precis så, kan jag tänka mig är en liknande känsla som jag har i kroppen idag. Känslan av att vara tillsammans med någon i flera år i en vardag och sen äntligen få fira av det ordentligt med ett bröllop fyllt av kärlek som ett fint minne för framtiden.

Min verklighet är att jag under 2 år som entreprenör arbetat nästan varje dag  för att förverkliga en vision. En vision som står för systerskap i bergen, till för alla. Som leder till jämlikhet i bergen och outdoor.

Det är nu mitt bröllop närmar sig. Och jag är inte längre bjuden.

 

Håll ut, jag ska berätta om vad som har hänt men också vad som alldeles snart kommer att hända med Systrar i bergen och visionen. 

Lapporten, Riksgränsen 2016

 

3 svar på ”Att missa sitt eget bröllop”

  1. Jag tänker att skulle man missa sitt eget bröllop skulle alla tycka synd om en + ingen skulle tycka om en mindre. Både partner och gäster skulle vänta på nästa tillfälle, och jubla extra mycket när det kom.

    Håll ut, fina du. Många älskar och tror på det du gör, och är redo att rycka in för dig under tiden. Våga nyttja den kraften, våga fråga. Tänk långsiktigt så länge, du.

    Kram!

    1. Tack Lisa för att du är så stöttande! Jag förstår att det kommer fler tillfällen. Men första gången, är första gången. Och den gången kommer inte igen. <3

      Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *